Midas Ücretsiz Hisse Senedi Uygulaması
Alibaba, Aselsan, Türk Hava Yolları vb. firmaların değerli kağıtlarını alıp satabileceğiniz yerli bir girişim, Midas.
Bu linkten incelemenizi öneririm; https://www.getmidas.com?kid=1D23MZ
Türk ve Amerikan hisse senetlerini herhangi bir gizli ücret ve komisyon ödemeden alıp satabilirsiniz. https://www.getmidas.com?kid=1D23MZ bu linkten sıraya girebilirsiniz ve Midas’a ilk sahip olacak yatırımcılar arasında yerinizi alabilirsiniz.
İki girişimci Egem Eraslan ve Umut Bozkurt tarafından Şubat 2020’de İstanbul’da kurulan girişim, B2C iş modeline sahip olup, yaklaşık 15 kişilik bir ekiple çalışmalarını sürdürmektedir.
Platform sadece mobil uygulama üzerinden çalışacak olup, ilk etapta iOS ve Android uygulamalı telefonlarda kullanılacak. Huawei model telefonlar için Huawei AppGallery’yle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.
Midas ile İlgili Gelişmeler 2021
Girişim tarafından edindiğimiz bilgilere göre Midas, Denizbank’tan 1 milyon dolar tohum yatırım aldı.
Warning! Bu sitedeki herhangi bir içerik tamamen Business.Blog by sametsahin.com.tr ‘ ye aittir. www.sametsahin.com.tr bağlantısını aktif link olarak kaynak göstermek şartı ile copy+paste yapabilirsiniz. Site içeriği DMCA® tarafından tescillendi ve korunmaktadır. Aktif link şeklinde kaynak göstermeden alıntı yapmak etik yayın kuralları ile bağdaşmamakla birlikte ilgililer hakkında “5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu Kapsamında” suç duyurusunda bulunulacaktır.